| Περί εμού


Ένας ακόμα φοιτητής Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει διατελέσει ως graphics designer αρκετών site στο παρελθόν. Όταν δεν ασχολείται με θέματα σχετικά με το Dragon Season, του αρέσει να περνάει κάποια ώρα με τους online φίλους του στο Guild Wars. Αν και είναι φανατικός με τα anime και μανιώδης αναγνώστης βιβλίων φαντασίας, μπορεί μόνο να παραδεχτεί το πάθος του για το σουβλάκι.Διαβάστε επίσηςΉμασταν καλεσμένοι στο European Fan Day του 2012, που έλαβε χώρα στο Brighton της Αγγλίας. Εκτός από τις αρκετές ώρες της αλληλεπίδρασής μας με το Guild Wars 2, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά το υπόλοιπο community.


Πλήρης οδηγός για το πώς να φτάσετε άμεσα και εύκολα τα 30 πρώτα reward του Hall of Monuments στο Guild Wars.Blog

Τι να περιμένετε το Νοέμβριο

Nov 6

Written by:
11/6/2012 10:01 PM 

 


Αχόι παίδες! Βάλτε τις πειρατικές στολές σας, ξεθάψτε τα σκονισμένα καλύμματα ματιών και ετοιμαστείτε να ανοίξετε πυρ με τα κανόνια σας. Η προσθήκη του Νοεμβρίου είναι σχεδόν εδώ κι έχουμε συγκεντρώσει όλα τα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν.

Προς τι η πειρατική εισαγωγή, θα αναρωτιέστε. Κρίνοντας από το τι έχει σκαρφιστεί η ArenaNet για το νέο υλικό, θα αποβιβαστούμε στο “The Lost Shores.

Πρώτα απ' όλα, ας θυμηθούμε ποια είναι η πολιτική της εταιρίας σχετικά με την προσθήκη νέου υλικού. Ο Colin Johanson είχε δηλώσει στο παρελθόν: “''Εκτιμούμε το γεγονός ότι είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε πολύ νέο υλικό, αλλά προτιμούμε να σας το παρέχουμε δωρεάν, γιατί αυτό είναι που πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνει μια υπεύθυνη εταιρία παραγωγής παιχνιδιών MMO.” Αναλύοντας την παραπάνω δήλωση και κρίνοντας από τη συχνότητα των μέχρι τώρα προσθηκών, φαίνεται ότι θα λαμβάνουμε μηνιαίως τέτοιες μεγάλες ποσότητες νέου υλικού δωρεάν.

Αυτή τη φορά, η Pokket από το MMORPG.com πήρε συνέντευξη από τον Colin και τον ρώτησε τι να περιμένουμε από το ''The Lost Shores''. Όλοι εσείς που ενδιαφέρεστε να μάθετε από πριν το τι πρόκειται να συμβεί, μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη on demand ή εαν είστε από αυτούς που σας κουράζει η παρακολούθηση ολόκληρου του βίντεο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία ανέδειξαν οι ιδιοφυείς θαμώνες του Reddit.

Πέρα από το τι μας επιφυλάσσει η προσθήκη της 15ης Νοέμβρη, οι σχεδιαστές ήταν αρκετά γενναιόδωροι και μας παρείχαν μερίκες εντός παιχνιδιού εκπλήξεις, οι οποίες ήδη λαμβάνουν χώρα. Ο κόσμος της Tyria αλλάζει. Μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε κάτι τέτοιο μεταφράζοντας τα προσφάτως τοποθετημένα και γραμμένα σε New Krytan σήματα και αφίσες που έχουν διασκορπιστεί σε όλη τη Lion's Arch. Ξεβρασμένες φάλαινες έχουν εντοπιστεί, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει μια νέα Asura πύλη. Όλα αυτά τα πράγματα σας φαίνονται μυστήρια? Μην ανησυχείτε, καθώς η Dulfy έχει κάνει εξαιρετική δουλειά συνοψίζοντας όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για αυτά τα στοιχεία.

Τέλος, ο Martin Kerstein έκανε την εμφάνιση του χθες στο επίσημο φόρουμ δίνοντας πληροφορίες για το πότε να περιμένουμε την κάθε φάση του “The Lost Shores”. Διαβάστε τις εν λόγω πληροφορίες ούτως ώστε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα σας αναλόγως.

1 comment(s) so far...


Gravatar

Re: Τι να περιμένετε το Νοέμβριο

Ευχαριστώ πολύ για την ελληνική μετάφραση τον Wild Monkey. ;)

By Tilion on   11/6/2012 10:03 PM

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Security Code
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
Add Comment   Cancel 

ΑΡΧΕΙΟ

Archive Monthly
Go
© 2003-2010 ArenaNet, Inc. All rights reserved. Guild Wars 2 is a trademark of NCSoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation.All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation.All other trademarks are the property of their respective owners.
HTML hit counter - Quick-counter.net