By Tilion on 12/8/2014 10:51 PM

Σε συνεργασία με τους υπέροχους ανθρώπους της ArenaNet, το DragonSeason.com σας φέρνει ένα διασκεδαστικό προοίμιο των εορτασμών του Wintersday στην Tyria: τον Wintersday Window Decoration Contest!

"Δημιουργείστε και υποβάλετε ένα στένσιλ διακόσμησης παραθύρων με θεματολογία από το GW2, δικής σας κατασκευής" για μία πιθανότητα να κερδίσετε φανταστικά βραβεία, ευγενική χορηγία της ArenaNet! Οι πέντε τυχεροί νικητές θα επιλεγούν στις 23 Ιανουαρίου 2015 και θα ανακοινωθούν στο GuildWars2.com αλλά και αυτό εδώ το site.

Μπορείτε να βρείτε τους κανονισμούς του Διαγωνισμού πιο κάτω.

By thevalliant on 11/17/2014 11:31 AM


   To 2o Feature Patch, που μπήκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, εισήγαγε στο παιχνίδι τα Collections, μεταξύ άλλων. Αυτά εκφράζουν το τρόπο της ArenaNet να ανταμείψει τόσο τους νέους όσο και τους παλαιότερους παίκτες για την αφοσίωση, την επιμονή και τη μεθοδικότητα στον τρόπο παιξίματός τους. Σχεδόν οτιδήποτε βρίσκει το δρόμο του στις τσέπες σας, εφόσον το κάνετε ‘account bound’ θα σας αποφέρει Achievement Points (APs). Από skin πανοπλίας και όπλων, είτε είναι dropped είτε αγορασμένα ή κραφταρισμένα, μέχρι σκουπίδια και κουτάλια (ναι, κουτάλια!) – όλα συνεισφέρουν προς την ολοκλήρωση κάποιας κατηγορίας Collection!

   Στο παρόν άρθρο θα παρουσιάσω μία διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο απόκτησης αυτών των APs. Ο οδηγός μου βασίζεται αποκλειστικά στον εκπληκτικό οδηγό του dulfy.net. Εκείνο που έκανα εγώ με αυτόν είναι να κατηγοριοποιήσω τα διάφορα αντικείμενα σε όλες τις συλλογές, με βάση την περιοχή (map) όπου μπορούν να βρεθούν. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί κάποιος να επιλέξει έναν οποιονδήποτε χάρτη και να κάνει ένα γρήγορο και ιδιαίτερα αποδοτικό ταξίδι σε αυτόν! Ας δούμε λοιπόν πώς γίνεται αυτό.

By thevalliant on 6/29/2014 6:42 AM

   Το φινάλε της 1ης σεζόν του Living Story άφησε πίσω του πολλά ερείπια: μία Lion’s Arch γκρεμισμένη μαζί με τις ζωές των κατοίκων της και σκόνη να καλύπτει την ιστορία αιώνων∙ ανθρώπους στη φυλακή (Canach), δραπέτες (Mai Trin), πολλούς νεκρούς –ανώνυμους και επώνυμους (Garrot Ambercowl, Theo Ashford, Scarlet Briar)- και αμέτρητους πρόσφυγες, από τα Shiverpeaks ως την Kryta. Το ξετύλιγμα του κουβαριού έφερε στο προσκήνιο όμως και νέους χαρακτήρες, εν δυνάμει ήρωες που μας συντρόφεψαν στη περιπέτεια αυτή και τους οποίους, σίγουρα, θα έχουμε στο πλευρό μας και στη νέα σεζόν: Braham Eirsson, Rox Pickheart, Taimi & Scruffy, Ellen Kiel & Evon Gnashblade, Marjory Delaqua & Kasmeer Meade. Οι ζωές των χαρακτήρων αυτών, οι σχέσεις μεταξύ τους και η ατζέντα του καθενός, πρόκειται σύντομα να ανακατευτούν με σκιές του παρελθόντος που κάνουν πάλι την εμφάνισή τους στις γωνιές της Maguuma Jungle. Το ταξίδι αναμένεται συναρπαστικό!

By thevalliant on 5/8/2014 12:50 PM

Έχοντας ξεμπερδέψει με τη θεωρία και τους βαρετούς υπολογισμούς στο πρώτο μέρος αυτής της σειράς άρθρων, μπορούμε τώρα να περάσουμε κατευθείαν στο build. Χρησιμοποίησα άλλο σετ πανοπλίας (Apothecary's αντί Cleric's), ενισχυμένο με διαφορετικούς Ρούνους (Monk's αντί Dwayna's). Ομοίως, τα trinkets είναι ανόμοια. Και οι δύο αλλαγές στόχο έχουν να αντισταθμίσουν κάποιες αδυναμίες που έχει ο Elementalist συγκρινόμενος με τον Guardian.

By Achilles on 4/7/2014 2:00 PM

Η Tyria έχει αλλάξει, το νιώθω στον αέρα, το γεύομαι στο νερό. Μετά την νίκη επί του Zhaitan τα στοιχεία της φύσης είχαν ηρεμίσει για ένα διάστημα, αλλά από ότι φαίνεται, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Αισθάνομαι την γη να τρέμει, τον αέρα να με καταθλίβει, καθώς με αγκαλιάζει στην παγωμένη αγκαλιά του. Το νερό των ποταμών και των λιμνών έχει μια αρρωστημένη γεύση. Η ενέργεια που θρέφει τη ζωή πάνω στον κόσμο, νιώθω να μου καίει τα σωθικά. Κάθε τόσο μια σκοτεινή δύναμη από την άβυσσο με κατατρέχει και κάθε φορά που κοιτάζω μέσα της μου στάζει το σκοτάδι της και με γεμίζει μίσος και αποστροφή. Σαν να ξεθωριάζει η ψυχή μου σιγά σιγά και να μένω κενή από μέσα. Αφήνοντας με σαν μια ιδέα του πρώην εαυτού μου. Ένα φάντασμα που περιπλανιέται μέσα στην σκοτεινιά.

By Tilion on 4/1/2014 12:16 AM

Θα ήθελα αυτή η ανακοίνωση να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη γίνεται.

Κυρίως, επειδή είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που φορτίζονται αρκετά συναισθηματικά όταν φτάνει εκείνη η ώρα του αποχαιρετισμού.

Το επιτελείο του Dragon Season συνεδρίασε πριν από μερικές ημέρες με σκοπό να συζητήσει τα μελλοντικά μας σχέδια. Η απόφαση ήταν αμοιβαία. Καταλήξαμε στο να μετακινήσουμε τη guild πίσω στο Guild Wars 1 και να επαναπροσδιορίσουμε το fan site μας ούτως ώστε να απευθύνεται περισσότερο στις ανάγκες εκείνων που ασχολούνται με τον πρώτο τίτλο της σειράς.

By Tilion on 3/14/2014 5:35 PM

Γεια σε όλους.

Είμαι ο Tilion και αυτή τη φορά είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για δύο event που βρίσκονται λίγες μόνο ημέρες μακριά μας. Πάνω τους έχει πέσει πολύ δουλεία και μεράκι από τους διοργανωτές τους και γι’ αυτό το λόγο θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έβλεπα όλο το community να τα αγκαλιάζει.

Τα Blog Μας

Δημοφιλη Αρθρα

European Fan DayΜεσημεριανό με τον Colin JohansonΣυνέντευξη με τους Dragon Season

Poll

Regarding the various currencies in the game, which of the following statements do you feel stronger about:

Submit Survey  View Results

Οι Φιλοι Μας

        

       
                 
        
       

Ακολουθηστε ΜαςONLINE ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Membership Membership:
Latest New User Latest: RamiroTowns
Past 24 Hours Past 24 Hours: 68
Prev. 24 Hours Prev. 24 Hours: 50
User Count Overall: 10910

People Online People Online:
Visitors Visitors: 142
Members Members: 1
Total Total: 143