By Achilles on 4/7/2014 2:00 PM

Η Tyria έχει αλλάξει, το νιώθω στον αέρα, το γεύομαι στο νερό. Μετά την νίκη επί του Zhaitan τα στοιχεία της φύσης είχαν ηρεμίσει για ένα διάστημα, αλλά από ότι φαίνεται, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Αισθάνομαι την γη να τρέμει, τον αέρα να με καταθλίβει, καθώς με αγκαλιάζει στην παγωμένη αγκαλιά του. Το νερό των ποταμών και των λιμνών έχει μια αρρωστημένη γεύση. Η ενέργεια που θρέφει τη ζωή πάνω στον κόσμο, νιώθω να μου καίει τα σωθικά. Κάθε τόσο μια σκοτεινή δύναμη από την άβυσσο με κατατρέχει και κάθε φορά που κοιτάζω μέσα της μου στάζει το σκοτάδι της και με γεμίζει μίσος και αποστροφή. Σαν να ξεθωριάζει η ψυχή μου σιγά σιγά και να μένω κενή από μέσα. Αφήνοντας με σαν μια ιδέα του πρώην εαυτού μου. Ένα φάντασμα που περιπλανιέται μέσα στην σκοτεινιά.

By Tilion on 4/1/2014 12:16 AM

Θα ήθελα αυτή η ανακοίνωση να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη γίνεται.

Κυρίως, επειδή είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που φορτίζονται αρκετά συναισθηματικά όταν φτάνει εκείνη η ώρα του αποχαιρετισμού.

Το επιτελείο του Dragon Season συνεδρίασε πριν από μερικές ημέρες με σκοπό να συζητήσει τα μελλοντικά μας σχέδια. Η απόφαση ήταν αμοιβαία. Καταλήξαμε στο να μετακινήσουμε τη guild πίσω στο Guild Wars 1 και να επαναπροσδιορίσουμε το fan site μας ούτως ώστε να απευθύνεται περισσότερο στις ανάγκες εκείνων που ασχολούνται με τον πρώτο τίτλο της σειράς.

By Tilion on 3/14/2014 5:35 PM

Γεια σε όλους.

Είμαι ο Tilion και αυτή τη φορά είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για δύο event που βρίσκονται λίγες μόνο ημέρες μακριά μας. Πάνω τους έχει πέσει πολύ δουλεία και μεράκι από τους διοργανωτές τους και γι’ αυτό το λόγο θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έβλεπα όλο το community να τα αγκαλιάζει.

By thevalliant on 3/11/2014 10:41 PM

Στόχος του άρθρου είναι η δημιουργία ενός χαρακτήρα στο GW2 που να προσομοιάζει, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, ένα τυπικό Cleric των ΜΜΟ. Από την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει ως τώρα στο παιχνίδι θεωρώ ότι τα δύο καταλληλότερα profession για το σκοπό αυτό είναι ο Guardian και ο Elementalist. Θα ξεκινήσω με το πρώτο από αυτά, μιας και είναι το profession του main χαρακτήρα μου και εκτιμώ ότι το γνωρίζω καλύτερα :-)

By Tilion on 12/22/2013 2:32 PM

Γεια σε όλους!

Σήμερα είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω, αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ ως “την καλύτερη πηγή για νέα του Guild Wars 2 σε ολόκληρο το internet”. Είναι αξιόπιστη, γρήγορη και ευέλικτη, τελείως καθοδηγούμενη και εξαρτώμενη από την κοινότητα του παιχνιδιού. Κυρίες και Κύριοι, καλώς ήρθατε στη νέα πλατφόρμα νέων του Dragon Season.

Λοιπόν, ασχολούμαι με το twitter εδώ και αρκετό καιρό πλέον. Αντί να προωθώ εκεί αποκλειστικά και μόνο project του Dragon Season, αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να ενημερώνω τους πάντες σχετικά με το τι κάνει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη η κοινότητα του παιχνιδιού. Είτε είναι άρθρα, fan art, in-game event, καθώς και φυσικά official νέα, προσπαθώ να μη μου ξεφύγει απολύτως τίποτα.

By Tilion on 12/20/2013 3:53 PM

Πρόσφατα άλλαξε ο διανομέας του Guild Wars 2 στην Ελλάδα και το παιχνίδι το έχει αναλάβει πλέον η Zegetron.

Σε μια προσπάθεια για να κάνει αισθητή την παρουσία της, καθώς και για να οργανώσει κάπως καλύτερα την ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού, η εταιρία, βρίσκοντας αφορμή από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μοιράζει δώρα μέσω διαφόρων μέσων του ελληνικού τύπου.

By thevalliant on 10/26/2013 11:24 PM

   Πριν από 2 ή 3 εβδομάδες ξεκίνησα να ανεβάζω το Artificer crafting discipline μου με στόχο, κάποια στιγμή, να φτιάξω ένα σούπερ-ascended Staff για την εκκολαπτόμενη mesmer μου. Ακολουθώντας λοιπόν τον υπέροχο οδηγό του gw2crafts έφτασα σε χρόνο μηδέν στο 400 (τα δύσκολα αρχίζουν ακριβώς τότε, αλλά αυτό είναι θέμα για κάποιο άλλο άρθρο ;)). Κάτι που μου έκανε εντύπωση στην όλη διαδικασία είναι το πόσα πολλά και διαφορετικά Potions μπορεί να φτιάξει ένας Artificer. Κυριολεκτικά υπάρχει κι ένα potion κατάλληλο για την αντιμετώπιση κάθε είδους εχθρού: αντι-Κενταυρικό, αντι-Σβανιρικό, αντι-Ουζικό, αντι-Ογκρικό, αντι- αντι- αντι-οτιδήποτε. Όμως η χρήσεις τους δεν είναι μόνο ως τονωτικά εξολόθρευσης. Η πιο θεαματική τους εφαρμογή είναι, το δίχως άλλο, οι ποικίλες μεταμορφώσεις που επιτρέπουν στο χρήστη τους! Αυτή επιτυγχάνεται από μία υπο-κατηγορία των potion, που ονομάζεται Tonic. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα tonic καθώς και τις επιπτώσεις που έχει η κατανάλωσή τους στο στομάχι σας, στην επιδερμίδα σας, αλλά και στους άλλους γύρω σας ;-)

Τα Blog Μας

Δημοφιλη Αρθρα

European Fan DayΜεσημεριανό με τον Colin JohansonΣυνέντευξη με τους Dragon Season

Poll

After 12 game releases in less than a year, ArenaNet announces that they will steady their pace to biweekly updates, thus eliminating the need (and all hopes!) to develop an expansion. What would you *most* like to see in the coming releases, imminently?
Submit Survey  View Results

Οι Φιλοι Μας

        

       
    
        

            

Ακολουθηστε ΜαςONLINE ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Membership Membership:
Latest New User Latest: Ares
Past 24 Hours Past 24 Hours: 0
Prev. 24 Hours Prev. 24 Hours: 1
User Count Overall: 2789

People Online People Online:
Visitors Visitors: 271
Members Members: 0
Total Total: 271