Επερχόμενα Event

Mar 14

Written by:
3/14/2014 5:35 PM 


Γεια σε όλους.

Είμαι ο Tilion και αυτή τη φορά είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για δύο event που βρίσκονται λίγες μόνο ημέρες μακριά μας. Πάνω τους έχει πέσει πολύ δουλεία και μεράκι από τους διοργανωτές τους και γι’ αυτό το λόγο θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έβλεπα όλο το community να τα αγκαλιάζει.

Με χρονολογική σειρά λοιπόν, πρώτο βρίσκουμε το Foostival. Το Foostival είναι ένα event το οποίο έλαβε για πρώτη φορά χώρα πέρσι στο Παρίσι της Γαλλίας. Σκοπός του ήταν να ενώσει όλα τα γαλλικά fansite κάτω από έναν κοινό στόχο. Τότε, κατάφερε να αποδείξει ότι η κοινότητα οποιουδήποτε παιχνιδιού είναι ικανή να πραγματοποιήσει απίστευτα πράγματα, αν δουλέψει ως ένα σύνολο. Foostival σημαίνει κάνω νέους φίλους, διαμορφώνω ισχυρούς δεσμούς μαζί τους και μοιράζομαι όχι μόνο βραβεία αλλά και συναισθήματα. Είμαι βέβαιος πώς αν ρωτήσετε τους ίδιους τους διοργανωτές σχετικά με το τι σημαίνει Foostival γι’ αυτούς, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους.


Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία του περσινού event λοιπόν, αποφασίστηκε πώς το Foostival φέτος θα επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη. Η Γερμανία και η Ρουμανία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον μέχρι πρότινος μοναδικό οικοδεσπότη, τη Γαλλία, για να φέρουν εις πέρας στις 22 του Μάρτη μια σειρά από δραστηριότητες. Αυτές δεν περιορίζονται μόνο σε πράγματα που θα συμβούν μέσα στο Guild Wars 2, αλλά περιλαμβάνουν επίσης και δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα εκτός του παιχνιδιού. Cosplayers θα κάνουν την εμφάνισή τους, μέλη του community που ειδικεύονται στη μουσική θα διασκεδάσουν το κοινό με τα τραγούδια τους, ενώ την ίδια στιγμή οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες νοστιμιές, προϊόντα ενός λαμπρού διαγωνισμού μαγειρικής!

Κλείνοντας με ότι έχει να κάνει με το Foostival, θα ήθελα να αναφέρω ότι το event υποστηρίζεται από τις ArenaNet, NCsoft και Steelseries καθώς και από μια πληθώρα fansite απ’ όλο τον κόσμο. Το Dragon Season, φυσικά, δε θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να συμμετέχει στη διοργάνωση ενός τέτοιου event. Όταν έμαθα για την ύπαρξή του, ήξερα ότι με κάποιον τρόπο έπρεπε να γίνω μέρος της ομάδας του, ούτως ώστε να μπορώ να βοηθήσω τα μέλη της να μεταλαμπαδεύσουν τα ιδανικά τους στο ευρύ κοινό.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Foostival, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του event:
Foostival.com

1 Το event θα λάβει χώρα μόνο μέσα στο παιχνίδι για τη Ρουμανία.
2 Παίκτες από όλη την Ευρώπη θα μπορούν να παρευρεθούν στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο παιχνίδι σε έναν διεθνή server, το όνομα του οποίου θα αποκαλύψουμε κοντά στην ημερομηνία του event. Πήραμε αυτήν την απόφαση ούτως ώστε να αποφύγουμε να έχουμε τον κόσμο μας σε overflows.
Ακριβώς μια εβδομάδα μετά το Foostival, αναμένεται να πραγματοποιηθεί άλλο ένα event.

Το Healing Over Time είναι ένας μαραθώνιος gaming με φιλανθρωπικό σκοπό. Της όλης προσπάθειας ηγούνται οι φίλοι μας ‘Mystic Spiral’, μία guild μέσα στον κόσμο του Guild Wars 2. Αυτοί ήταν που μας προσκάλεσαν να συμμετέχουμε μαζί με διάφορες άλλες ενδιαφερόμενες πλευρές σε μια μέρα γεμάτη gaming ως υποστήριξη της Child’s Play. Συνολικά, θα είμαστε εφτά ομάδες από gamers οι οποίες θα κάνουν stream ενώ παίζουν διάφορα games για 24 συνεχόμενες ώρες στις 29 του Μάρτη.

Στόχος μας είναι η ανέγερση του ποσού των $5000 για όλα εκείνα τα παιδιά απ’ άκρη σ’ άκρη του κόσμου που τα έχουν ανάγκη και όλα αυτά τα λεφτά, στο σύνολό τους, θα διατεθούν γι’ αυτόν το σκοπό. Αν θέλετε και εσείς με τη σειρά σας να προσφέρετε σε αυτήν την προσπάθεια, μπορείτε να το κάνετε ήδη μέσω του ακόλουθου widget.


Μάθετε περισσότερα για το Healing Over Time ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
HealingOverTime.org

2 comment(s) so far...


Gravatar

Re: Επερχόμενα Event

Συγχωρέστε με για όποια τυχόν λάθη υπάρχουν στο ελληνικό κείμενο.

Έκανα μετάφραση με 39 πυρετό. :(

By Tilion on   3/14/2014 5:53 PM
Gravatar

Re: Επερχόμενα Event

Πολυ ωραιο κειμενο και πολυ καλα και τα δυο event με το δευτερο να ξεχωριζει λογο του σκοπου που κουβαλαει.
Θα βοηθησω και στα δυο με οποιον τροπο μπορω.
Περαστικα Χρηστο.

By Aviram on   3/15/2014 8:50 PM

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Security Code
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
Add Comment   Cancel 

Τα Blog Μας

Δημοφιλη Αρθρα

European Fan DayΜεσημεριανό με τον Colin JohansonΣυνέντευξη με τους Dragon Season

Poll

Regarding the various currencies in the game, which of the following statements do you feel stronger about:

Submit Survey  View Results

Οι Φιλοι Μας

        

       
                 
        
       

Ακολουθηστε ΜαςONLINE ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Membership Membership:
Latest New User Latest: RosalinaDeni
Past 24 Hours Past 24 Hours: 224
Prev. 24 Hours Prev. 24 Hours: 170
User Count Overall: 10082

People Online People Online:
Visitors Visitors: 65
Members Members: 3
Total Total: 68